FestesInfantils.com Vols treballar amb nosaltres?
Els més petits volen grans festes
Circuit inflable per a tres divertides Crazy Bikes a pedals, la peculiaritat es que per girar ho has de fer amb el cos. Circuit Crazy Bikes i Circuit karts a pedals Circuit inflable per a tres divertides Crazy Bikes a pedals, la peculiaritat es que per girar ho has de fer amb el cos. o/i Circuit inflable per a tres karts a pedals amb volant.
La divertida i emocionant lluita americana de gladiadors, cada participant es col•loca a sobre del seu pòdium i es tracta de tombar al altre contrincant. Lluita de Gladiadors La divertida i emocionant lluita americana de gladiadors, cada participant es col•loca a sobre del seu pòdium i es tracta de tombar al altre contrincant.
Vestits de Sumo amb tatami, guanya qui primer tiri a terra al seu adversari. Lluita de Sumo Vestits de Sumo amb tatami, guanya qui primer tiri a terra al seu adversari. Superficie: 5mts. x 5mts.
Divertida activitat on s'ha de saltar i quedar enganxat a la paret inflable, guanya qui queda enganxat el mes alt possible i mes temps. Pega Moscas Divertida activitat on s'ha de saltar i quedar enganxat a la paret inflable, guanya qui queda enganxat el mes alt possible i mes temps.
Divertida activitat amb varis graus de dificultat, una molt bona opció al toro mecànic. Surf Mecànic Divertida activitat amb varis graus de dificultat, una molt bona opció al toro mecànic.
Divertit toro mecànic amb diferents programes i nivells de dificultat programables. Toro Mecànic Divertit toro mecànic amb diferents programes i nivells de dificultat programables.
Anterior Pàgina 3
Tot tipus de festes infantils per a totes les edats Grupo evento 1000Facebook
Política de privacidad | Avís Legal | Contacte | Disseny web