FestesInfantils.com Vols treballar amb nosaltres?
Els més petits volen grans festes
Bosc i nens Celebració al bosc TASTEIG DE BOSC, EL BOSC MÀGIC i TONI EL BANDOLER. Heu de tenir en compte l’activitat (recorregut de bosc o esplanada) i l’espai escollit de celebració (espai amb zona de bosc o esplanada en espai públic i casa de colònies)
Joc amb nens al bosc Celebracions jocs tradicionals Activitats adreçades a infants i/o pares on els petits són els protagonistes. Heu de tenir en compte l’activitat (recorregut de bosc o esplanada) i l’espai escollit de celebració (espai amb zona de bosc o esplanada en espai públic i casa de colònies)
Nens i magia Celebracions màgiques

Petit espai creat per gaudir amb diferents elements de circ i màgia, com: plats xinesos, diabolos, anelles, caminadors,...  Dins l’espai es realitzaran i explicaran diferents trucs de màgia i tècniques de circ.

Nens festes al bosc Celebracions amb màgia Activitat adreçada a infants i/o pares on els petits són els protagonistes. Heu de tenir en compte l’activitat (recorregut de bosc o esplanada) i l’espai escollit de celebració (espai amb zona de bosc o esplanada en espai públic i casa de colònies)
Festes de nens i nenes al bosc Celebracions gimcanes Activitats adreçades a infants i/o pares on els petits són els protagonistes. Heu de tenir en compte l’activitat (recorregut de bosc o esplanada) i l’espai escollit de celebració (espai amb zona de bosc o esplanada en espai públic i casa de colònies)
Festes de nens i nenes al bosc Celebracions d'aventura LA GRAN AVENTURA i CAÇERA DE MONSTRES. Activitats adreçades a infants i/o pares on els petits són els protagonistes. Heu de tenir en compte l’activitat (recorregut de bosc o esplanada) i l’espai escollit de celebració (espai amb zona de bosc o esplanada)
Casa de Colònies

Activitats d'un dia a una casa de colònies a ple bosc i a 20 minuts de Barcelona ciutat.

Pàgina 1 Següent
Tot tipus de festes infantils per a totes les edats Grupo evento 1000Facebook
Política de privacidad | Avís Legal | Contacte | Disseny web