FestesInfantils.com Vols treballar amb nosaltres?
Els més petits volen grans festes
L'inflable Groc es adequat per als més petits de casa, ideal per una petita festa particular. Castell inflable Groc Tradicional L'inflable Groc es adequat per als més petits de casa, ideal per una petita festa particular. Superfície 4,5 x 4,5 i alçada de 4mts. Capacitat: 10 nens. Edats: de 2 a 10 anys. L’inflable més tradicional al millor preu del mercat.
Castell Inflable Elefante Zoo Castell inflable Elefante L'inflable elefant amb figures al seu interior d'animals Superfície 4,5 x 4,5 i alçada de 4mts. Capacitat: 10 nens. Edats: de 2 a 8 anys.
Espectacular inflable tematitzat de Bob Esponja i altres personatges, inclou obstacles al seu interior Castell inflable Bob Esponja Espectacular inflable tematitzat de Bob Esponja i altres personatges, inclou obstacles al seu interior Superficie 6mts. x 5mts. i alçada de 4mts. Capacitat: 15 nens. Edats: de 2 a 12 anys.
L'inflable tobogán tradicional es una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat. Tobogan inflable tradicional L'inflable tobogán tradicional es una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat. Superficie 6mts. x 3mts. i alçada de 5mts. C
L'inflable tobogan Titànic es una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat. Tobogan inflable Titanic L'inflable tobogan Titànic es una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat.
L'inflable tobogán barco pirata, Tots al barco! es una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat. Tobogan inflable Pirata L'inflable tobogán barco pirata, Tots al barco! es una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat. Superficie 6mts. x 4mts. i al
Pàgina 1 Següent
Tot tipus de festes infantils per a totes les edats Grupo evento 1000Facebook
Política de privacidad | Avís Legal | Contacte | Disseny web