FestesInfantils.com Vols treballar amb nosaltres?
Els més petits volen grans festes
L'inflable tobogán dofí, es el tobogan mes gran que tenim, es una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat. Tobogan inflable Dofi L'inflable tobogan dofí, es el tobogan mes gran que tenim, es una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat. Superficie (extra
L'inflable tobogan palmeras, es un tobogan de dues pistes, per un gran volum de nens, una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat Tobogan inflable Palmeras L'inflable tobogan palmeras, es un tobogan de dues pistes, per un gran volum de nens, una altre forma de divertir-se, els nens i nenes els hi encanta tirar-se des de ven a dalt, amb la total seguretat d'un tobogan inflable, tou i amb monitor especialitzat
La pista Americana d'obstacles incorpora 15mts. d'obstacles per a dues persones a l'hora, inclou: Rocòdrom, tobogan y obstacles diversos per a la cursa. Apte per infants y grans. Pista Americana inflable La pista Americana d'obstacles incorpora 15mts. d'obstacles per a dues persones a l'hora, inclou: Rocòdrom, tobogan y obstacles diversos per a la cursa. Apte per infants y grans. Superficie (extra gran) 15mts. x 4mts. i alçada de 5mts.
La pista Americana d'obstacles incorpora 15mts. d'obstacles per a dues persones a l'hora, inclou: Rocòdrom, tobogan y obstacles diversos tot tematitzat amb Winnie the Pooh. Pista Americana inflable Winnie the Pooh La pista Americana d'obstacles incorpora 15mts. d'obstacles per a dues persones a l'hora, inclou: Rocòdrom, tobogan y obstacles diversos tot tematitzat amb Winnie the Pooh. Superficie (extra gran) 15mts. x 4mts. i alçada de 5mts.
Futbolí humà per a 12 persones, es pot adaptar lligats amb barra o amb corda Futbolí Humà Futbolí humà per a 12 persones, es pot adaptar lligats amb barra o amb corda. Superficie (extra gran) 12mts. x 6mts. i alçada de 3mts.
Divertida carrera Bungee, els dos participants es lliguen d'una corda elàstica a la cintura i es tracta de veure qui arriba mes lluny o qui agafa l'objectiu a l'altre banda. Carrera Bungee Divertida carrera Bungee, els dos participants es lliguen d'una corda elàstica a la cintura i es tracta de veure qui arriba mes lluny o qui agafa l'objectiu a l'altre banda. Superficie (extra gran) 10,50mts. x 3,50mts. i alçada de 4mts.
Anterior Pàgina 2 Següent
Tot tipus de festes infantils per a totes les edats Grupo evento 1000Facebook
Política de privacidad | Avís Legal | Contacte | Disseny web