FestesInfantils.com Vols treballar amb nosaltres?
Els més petits volen grans festes

PEPE SHOW

Pepe Show: Mag des de 1991 establert a Barcelona, amb experiència a nivell nacional i internacional en creuers. Treballs realitzats en restaurants, hotels, empreses i un sens fi de festes privades. Possibilitats de desplaçaments, viatges i estades. A més de festes infantils en aniveresaris i comunions, festes per a la tercera edat en geriàtrics, llançaments de productes i novetats en empreses, festes patronals en ajuntaments, també he participat en festes especials en hotels, discoteques i pubs, celebrant aniversaris i festes temàtiques.
Màgia de prop, especial per a noces, hotels i restaurants, fent gaudir cada taula o grupito de persones de forma molt especial, bon humor i diversió assegurada.
Màgia de saló, idònia per a grans grups. Molt participativa i visual, realitzada amb elements quotidians i uns altres no tant. Sempre agradable de veure.
Màgia amb grans aparells
, combinada amb la màgia de saló és la forma més sorprenent perquè el públic es dugui aquest magnífic record d'haver pogut gaudir de la màgia que fins a ara solament han pogut veure a través de la televisió.

+ informació
Tot tipus de festes infantils per a totes les edats Grupo evento 1000Facebook
Política de privacidad | Avís Legal | Contacte | Disseny web